Informatii Pacient

Faptul că vă aflaţi în spitalul nostru vă dă prilejul să beneficiaţi de o asistenţă medicală de înaltă clasă recunoscută la nivel local şi naţional. Pentru ca îngrijiriile medicale ce vi se acordă să fie cât mai eficiente trebuie să sprijiniţi străduinţele noastre în acest sens.


Accesul vizitatorilor în spital este permis numai în timpul programului de vizită, conform orarului stabilit, și cu respectarea indicaţiilor medicilor, personalului sanitar sau de pază, în următoarele condiţii:

Vizualizare Document

Spitalul SC.ENDOLIFE.SRL asigură la nevoie serviciile unui translator pentru pacienții care nu sunt vorbitori de limba romană și serviciile unui interpret mimico-gestual.

Vizualizare Document

Prin pacient se intelege persoana sanatoasa sau bolnava care utilizeaza serviciile de sanatate;

Prin discriminare se intelege distinctia care se face intre persoane aflate in situatii similare pe baza rasei, sexului, varstei, apartenentei etnice, originii nationale sau sociale, religiei, optiunilor politice sau antipatiei personale

Vizualizare Document

Asiguratii au urmatoarele drepturi:
a) sa aleaga furnizorul de servicii medicale, precum si casa de asigurari de sanatate la care se asigura, in conditiile prezentei legi si a contractului-cadru;

Vizualizare Document

Vizualizati Documentul

1.Pacientul are dreptul de a fi respectat ca persoana umana, fara nici o discriminare. Dreptul pacientului la informatia medicala legata de starea de sanatate este garantat.

Vizualizare Document

Pentru consultatii se pot face programari telefonic la Policlinia ENDO LIFE , la numarul de telefon 0251595955

Va puteti face o Cerere de Programare online in orice moment, 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana accesand butonul de Messenger din dreapta paginii.

Dupa transmiterea datelor dumneavoastra, un reprezentant al policlinicii va va contacta in maxim 24 de ore pentru confirmarea programarii.

Igiena
Igiena este un cuvant pe care il folosim pentru a ne referi la activitatile pe care le facem pentru a ne pastra curati si sanatosi. Toti trebuie sa invatam sa ne insusim obiceiurile care ne ajuta sa ne pastram sanatatea.
Igiena personala inseamna sa ai grija de tine in fiecare zi; cu cat pastrezi un nivel ridicat de igiena personala, cu atat vizitele la medic vor fi mai rare.

Vizualizare Document

Set minim de date solicitate pacientilor pentru programare:

  • data
  • nume si prenume
  • tip serviciu
  • numar telefon
  • date programare
  • numele si prenumele persoanei care face inregistrarea programarii
  • data confirmare programare